29
Vin, Mar

Sport

După o pauză lungă, handbalul masculin de liga a doua pornește la drum. Reprezentanta Brașovului în această competiție, echipa Centrului Național Olimpic de Tineret va juca sâmbătă contra celor de la Universitatea Craiova. 

Trupa de sub Tâmpa a suferit modificări la nivel de lot, nu mai puțin de șase jucători fiind transferați în această vară la echipe de primă ligă sau la formații care țintesc promovarea în primul eșalon al handbalului masculin din România. Cu toate acestea, antrenorii formației brașovene sunt încrezători înaintea debutului și vor să câștige meciul din prima etapă contra celor de la Universitatea Craiova.

„Va fi un meci interesant. Ne-am pregătiti foarte bine în cele opt săptămâni de când ne-am reunite, băieții au răspuns foarte bine la antrenamente și au mare poftă de joc. Am făcut și un cantonament la Izvorani, am avut jocuri de pregătire cu echipe foarte puternice din liga națională și băieții sunt nerăbdători să înceapă campionatul. Universitatea Craiova este un adversar de tradiție și sunt convins că nu vom avea un meci ușor. Cu toate astea mizez pe dorința jucătorilor mei și cred că rezultatul va fi cel pe care îl așteptăm cu toții”, a spus tehnicianul celor de la CNOT Brașov, Florin Paraschiv.

Au survenit modificări și la nivelul băncii tehnice a celor de la CNOT Brașov. Gabi Borodi a plecat de la echipă și va antrena la Farul Constanța împreună cu Eden Hairi, formația constănțeană având ca obiectiv promovarea pe prima scenă a handbalului masculin românesc. În locul său a fost cooptat fostul golgheter al ligii naționale de handbal masculin, Bogdan Voica. Astfel tinerii handbaliști brașoveni vor fi pregătiți în acest sezon de Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica. Sâmbătă de la ora 12.00, CNOT Brașov primește vizita celor de la Universitatea Craiova, iar intrarea este liberă.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: