24
Mie, Apr

Sport

În această seară, Precizia Săcele și Olimpic Cetate Râșnov s-au întâlnit la Săcele într-o partidă de verificare. Săcelenii lui Mihai Stere s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0).

Precizia Săcele a deschis scorul în prima repriză prin Țuțu care a transformat o lovitură de la 11 metri, aceasta fiind singura reușită a primei părți a jocului. În partea secundă, săcelenii lui Stere s-au distanțat la 2-0, după reușita lui Nechita, iar Râșnovul a redus din handicap după golul cu capul din plonjon al lui Vlad Boția.

„Prima repriză ne-a aparținut, am dominat și am reușit să deschidem scorul. În partea a doua am suferit mult, dar băieții au meritul că au rezistat până la final și am reușit astfel să obținem prima victorie după patru meciuri în care am remizat cu Satu Mare și am pierdut cu Sibiul și Timișoara. Și în acele jocuri am avut lucruri pozitive și eu cred că suntem pe un drum bun”, a declarat la finalul meciului, Mihai Stere, antrenorul celor de la Precizia Săcele.

„Am făcut un meci foarte slab, băieții parcă au venit în excursie la Săcele. În momentul acesta arătăm rău, mult sub nivelul jocului pe care l-am prestat anul trecut.  Bine că s-a întâmplat acum la început de drum. Sper ca după pregătirea centralizată pe care o vom face în perioada următoare să arătăm mult mai bine. Trebuie să avem altă atitudine pentru că nu avem nicio scuză să jucăm așa, chiar dacă e vorba de un meci amical”, a declarat și tehnicianul celor de la Olimpic Cetate Râșnov, Dan Bona.

Sâmbătă, Boția și compania vor evolua la Râșnov în compania formației Unirea Slobozia. În perioada 31 iulie – 9 august, râșnovenii vor intra într-un stagiu de pregătire centralizată la Râșnov. 

 

De partea cealaltă, pentru săceleni urmează o perioadă cu câte două antrnamente pe zi, la finalul cărora vor juca un amical cu cei de la Popești Leordeni, pe 4 august. În 12 august  Precizia va evolua într-un joc de verificare în compania formației CSA Steaua București, formație condusă de Marius Lăcătuș. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: