29
Vin, Mar

Sursa Foto: prosport.ro

Sport

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), pe Arena Națională din București, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

În fața a peste 30.000 de fani, FCSB a început prost meciul și Plzen a deschis scorul la prima lor acțiune periculoasă. În minutul 23, vârful Michael Krmencik s-a distrat cu Larie și a marcat pe sub Niță pentru 1-0. Trupa condusă de Nicolae Dică a reacționat imediat și după câteva oportunități irosite, Budescu a restabilit egalitatea în minutul 37 când a executat perfect o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Partea secundă s-a desfășurat după același scenariu. Budescu și compania au dominat jocul și-au creeat ocazii, dar cei care au marcat au fost cehii. În minutul 53, Jan Kopic a profitat de lipsa de marcaj a fundașilor roș-albaștri și a trimis în poartă un balon respins în față de Niță. Împinși de la spate de fani, bucureștenii au restabilit egalitatea în minutul 61, când Teixeira a marcat un gol superb, cu capul din plonjon, după o centrare perfectă a lui Momcilovici. FCSB putea să tranșeze disputa în favoarea sa, dar Gnohere a ratat ținta în două ocazii din poziții ideale. S-a terminat 2-2 și Plzen are prima șansă la calificare.

Cel mai bun jucător al celor de la FCSB, Constantin Budescu, a suferit o accidentare și după primele investigații se pare că este vorba de o ruptură fibrilară. Această accidentare îl va ține departe de gazon timp de trei săptămâni. Astfel el va rata returul ce se va disputa pe 2 august în Cehia.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: