29
Vin, Mar

Sport

În weekend, la Săcele, CS Olimpic Cetate Râșnov a jucat primul amical al verii. Trupa condusă de Dan Bona a remizat, scor 1-1 (0-0), cu ASU Poli Timișoara, echipa de liga secundă. Pentru formația râșnoveană a marcat Sorin Alexandru Bogyor, în minutul 85, după un corner executat de Sorin Marin.

„A fost un meci foarte bun de pregătire, cu o echipă foarte bună, care ne-a solicitat destul de mult. După doar 7 zile de antrenament, eu spun că ne-am mișcat bine și cred că rezultatul este unul echitabil. Și ei dar și noi mai puteam marca. Cred că suntem pe un drum bun, băieții se pregătesc bine și îmi doresc să ne prezentăm în cea mai bună formă la startul campionatului”, a declarat tehnicianul formației Olimpic Cetate Râșnov, Dan Bona.

Antrenorul râșnovenilor a început meciul cu următoarea formulă: Potcoavă - Neculăescu, Bogyor, Potecu, Portic – Vasiloi, Leonte, Minciună, Boția – Alupoaie – Mariean. În partea a doua Dan Bona a trimis în teren următorul 11: Mihok (Stamatin 67’) – Neculăescu, Popescu, Bogyor, Sorin Marin – Vasiloi (Kalanyos 70’), Drugă, Afrăsinei, Robu – Simon și Popa.

 

Următorul joc de verificare al râșnovenilor va avea loc miercuri, de la ora 18.00, la Săcele în compania celor de la Precizia Săcele. Sâmbătă, Bogyor și compania vor evolua la Râșnov în compania formației Unirea Slobozia. În perioada 31 iulie – 9 august, râșnovenii vor intra într-un stagiu de pregătire centralizată la Râșnov. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: