24
Mie, Apr

Sursa Foto: weradio.ro

Sport

A început etapa a doua din prima ligă de fotbal. În primul joc al rundei, pe stadionul Tineretului din Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins cu scorul de 2-1 (0-0), o altă nou-promovată în liga I, Juventus București.

Peste 2000 de spectatori au fost prezenți pe stadionul tineretului la jocul dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Juventus București. După o primă repriză slabă, în care ambele echipe au evoluat modest, Sepsi a deschis scorul în minutul 62. După o lovitură de colț executată de Patrick Petre, mingea a ajuns la Ghinga care a împins-o în poartă pentru 1-0. Bucureștenii au ieșit la joc și-au creeat câteva oportunități mari de a înscrie, însă covăsnenii au lovit pe contraatac și Herea la învins pe Mingote după o pasă primită de la Patrick Petre. Trupa condusă de Oprița a reușit să reducă din handicap în minutele de prelungiri prin euro-golul lui Stoenac, insuficient însă pentru a scoate ceva din această partidă.

Sepsi a obținut astfel primele trei puncte din Liga I și privește cu încredere spre jocul de la Botoșani din etapa următoare.

În ce de-al doilea meci al rundei, FCSB s-a impus la Timișoara cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Gnohere în minutul 63. Vârful trupei conduse de Nicolae Dică a pus latul la o centrare perfectă a lui Budescu. Timișorenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 45+1, după ce Alex Munteanu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

 

Runda a doua a campionatului programează astăzi alte două jocuri: de la ora 18.30 CSU Craiova – Concordia Chiajna și de la ora 21.00 CFR Cluj – Viitorul Constanța. Etapa va continua duminică și luni cu meciurile: CSM Poli Iași – Gaz Metan Mediaș, Dinamo – FC Botoșani și FC Voluntari – Astra Giurgiu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: