29
Vin, Mar

Sport

Martin Saluga se întoarce sub Tâmpa. Oficialii formației Corona Wolves Brașov au profitat de faptul că formația din Debrecen s-a desființat și l-au convins pe unul dintre cei mai iubiți hocheiști care au evoluat în haita lupilor, să se întoarcă la echipă. Marele avantaj este faptul că Martin Saluga nu va fi considerat jucător străin la meciurile din Erste Liga.

„Martin Saluga este în primul rând un caracter extraordinar. Este un hocheist cu mare experiență, care cunoaște foarte bine fosta ligă Mol și care s-a simțit foarte bine la Brașov. Am profitat de necazul celor de la Debrecen, care s-au desființat și l-am luat pe Martin Saluga din două considerente. În primul rând faptul că el în Erste Liga va avea statut de autohton, pentru că are cetățenie maghiară și este jucător ce provine de la Debrecen. Pentru noi acest lucru este un mare avantaj. În campionatul național al României el va fi considerat însă jucător străin. În al doilea rând, îl cunosc pe Martin de ani buni, știu ce poate, știu cât de mult este apreciat de fani și sunt convins că ne va ajuta foarte mult în sezonul viitor”, a declarat președintele Coronei Wolves Brașov, Emilian Cernica.  

 

În sezonul trecut, Martin Saluga a evoluat pentru Debrecen în 36 de meciuri, a marcat 11 goluri și a dat 22 de pase decisive. El a făcut deja joncțiunea cu lotul lupilor și a efectuat o parte din pregătirea pe uscat. Saluga a evoluat timp de două sezoane la Corona Wolves Brașov, între 2013 și 2015.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: