28
Joi, Mar

Foto: BrasovTv

Sport

Echipa de handbal feminin, junioare II, a clubului Corona Brașov va participa în această săptămână la turneul final al Campionatului Național. Trupa condusă de Alin Bondar își dorește o comportare cât mai bună iar fetele vor să se întoarcă de la Odorheiul Secuiesc cu medalii atârnate de gât.

În perioada 14-18 iunie, la Odorheiul Secuiesc se va desfășura turneul final al Campionatului Național de junioare II. Brașovul va fi reprezentat la această competiție de Corona Brașov. Trupa condusă de Alin Bondar a fost repartizată în grupa a doua și va evolua împotriva formațiilor Școala 181 București, Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea și LPS Slatina.  În cealaltă grupă vor evolua formațiile CSM București, CSS Tulcea, LPS Brăila și CS Olimpic Târgu Mureș. Primele două echipe clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției.  

Corona s-a calificat în finala campionatului după ce la cel de-al doilea turneu semifinal a câștigat fără probleme toate cele trei jocuri: 35-31 cu CSS Constanța, 31-28 cu Olimpic Târgu Mureș și 24-18 cu CSS 2 Baia Mare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: