20
Sâm, Apr

Sport

Echipa de U13 a Academiei Celta Brașov a obținut calificarea în semifinalele Campionatului Național. La turneul zonal, zona 5, desfășurat pe stadionul Carpați, micuții fotbaliști brașoveni au câștigat clar toate cele patru partide disputate și au obținut biletele pentru semifinalele Campionatului Național U13.

Băieții au pregătiți de Cătălin Suciu au trecut cu scorul de 5-0 de Kinder Târgu Mureș, apoi au învins cu 9-0 formația Politehnica Iași și au dispus cu 5-1 FK Miercurea Ciuc. În finala competiției, Celta Brașov a trecut cu scorul de 3-1 de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, prin golurile reușite de Lambrinoc, Burnete și Tudor. Cele două finaliste au ieșit pe teren cu un mesaj clar împotriva rasismului.

„Ne bucurăm că ne-am calificat de maniera aceasta. Am câștigat toate meciurile și sunt foarte mulțumit de modul în care s-au comportat copiii. Avem încredere și ne vom juca șansa la fiecare joc. Au rămas în competiție cele mai puternice echipe din țară și deja suntem mândri ca am ajuns printre ele, dar asta nu înseamnă că nu vrem mai mult. Ne vom pregăti bine pentru ce urmează și sper să aducem și alte bucurii părinților și clubului", a declarat tehnicianul echipei de U13 a celor de la Celta Brașov, Cătălin Suciu.

Faza semifinală a Campionatului Național U13 va avea loc în perioada 19-22 iunie. Tragerea la sorți și locul de desfășurare al competiției vor fi stabilite, marți, 13 iunie, la sediul Federației Române de Fotbal.

 

La finalul meciului împotriva celor de la Sepsi OSK, echipa brașoveană a fost premiată de reprezentanții AJF Brasov pentru câștigarea campionatului județean la Juniori D.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: