28
Joi, Mar

Sport

Liga Suporterilor Stegari a lansat platforma online www.steagunumoare.ro unde fiecare suporter al echipei de sub Tâmpa, indiferent că este în România sau în străinătate, se poate înscrie pentru a deveni membru sau susținător al cauzei.

În contextul în care situația de la FC Brașov este tot mai grea, suporterii se organizează sub numele unei campanii denumită „Steagu’ nu moare” care dorește să reunească la un loc marea familie stegară, incluzând aici fani, jucători și alte personalități locale.

Imediat după promovarea campaniei pe stadion, la meciul FC Brașov – Academia Clinceni, s-au înscris în două zile 100 de persoane, iar dintre aceștia 30 au semnat deja adeziunea de membru al asociației. Dacă judecătorii vor decide falimentul actualei societați comerciale FC Brașov SA, suporterii sunt deciși să urmeze exemplul altor echipe de tradiție din alte orașe și vor să se reorganizeze cu un proiect nou, transparent, departe de interesele creditorilor care au distrus aproape toate cluburile de fotbal din România.

Pe site-ul campaniei stegarii vor putea inclusive să discute între ei pe teme legate de situația echipei, să propună proiecte de salvare a echipei, dar și să vadă în timp real câți membri se înscriu în asociația Liga Suporterilor Stegari.

 

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: