23
Mar, Apr

Sursa: www.sport.ro

Sport

Dacă echipa locală, FC Brașov, mai are doar în teorie oportunitatea să promoveze în Liga 1, o altă formație cu șanse mult mai mari ar putea evolua pe Stadionul Tineretului din sezonul viitor, dacă va promova în primul eșalon fotbalistic. 

Este vorba despre gruparea Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu patru etape înaintea finalului de sezon, gruparea covăsneană este pe locul 3 în Liga 2, cu 61 de puncte. Dacă rămâne pe această poziție, Sepsi va juca un baraj pentru promovare. Însă, echipa din Sfântu Gheorghe este la doar un punct de locul 2, care asigură promovarea directă și pe care se află UTA Bătrâna Doamnă.

Astfel, cu șanse mari la promovare, covăsnenii au anunțat că vor evolua la Brașov în cazul în care vor ajunge în Liga 1. Anunțul a fost făcut chiar de către patronul formației, Laszlo Dioszegi. "Din păcate, stadionul nostru nu poate găzdui meciuri de Liga 1. 99% vom juca meciurile de acasă la Brașov. Avem mai multe firme care ne susțin. Primăria și Consiliul Județean ne ajută cu 7 miliarde de lei vechi, deci o sumă infimă pentru liga a 2-a. În liga 1 va fi altceva. Vor veni mai mulți bani de la televiziuni, 1.2 milioane de euro, nu ca acum 17 000 de euro. Cum să nu ne gândim la promovare? Am început acum patru-cinci săptămâni, când au venit rezultatele. Ne-au ajutat și celelalte echipe că au greșit", a spus Dioszegi pentru mdiTv!

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: