29
Vin, Mar

Sport

Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc Brașov au jucat la București, contra celor de la Dinamo, primele două meciuri din finala mică a Superligii Naționale, iar scorul este egal 1-1. Lupta se mută acum la Brașov pentru următoarele două jocuri care vor avea loc sâmbătă și duminică de la ora 11.00, în Bazinul Olimpic din orașul de sub Tâmpa.

În primul joc disputat în bazinul Anatolie Grințescu din capitală, Dinamo s-a impus la limită cu scorul de 9-8 (4-3, 2-2, 3-2, 0-1), la capătul unui meci în care tânăra echipă a Brașovului a jucat extrem de bine și putea chiar să câștige întâlnirea. Și a doua partidă a fost una extrem de echilibrată, iar la finalul ei, Corona Sportul Studențesc Brașov a avut câștig de cauză. Băieții pregătiți de Aurelian Georgescu s-au impus după executarea loviturilor de departajare cu scorul de 12-10 (3-1, 1-3, 3-1, 2-4, 3-1). Pentru formația de sub Tâmpa au marcat Drăghici trei goluri, Vlad Georgescu și Oanță câte două și Cătălin Stan și Zurab câte o reușită fiecare. La loviturile de departajare, pentru Corona Sportul Studențesc, au marcat Vlad Georgescu, Blazevic și Zurab.

Disputa se mută acum la Brașov, unde în Bazinul Olimpic se vor desfășura meciurile trei și patru ale finalei mici. Poloiștii de sub Tâmpa au nevoie mai mult decât oricând de susținerea fanilor brașoveni pentru a putea tranșa lupta cu dinamoviștii. Finala mică se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, iar Blazevic și compania pot să cucerească medaliile de bronz ale Superligii chiar în acest weekend. Pentru asta Corona Sportul Studențesc trebuie să câștige jocurile cu Dinamo ce vor avea loc sâmbătă și duminică, de la ora 11.00.    


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: