19
Vin, Apr

Sport

Echipa de futsal Celta Brașov –Colțea 1920 își continuă drumul spre liga I. În runda cu numărul 16 din liga a doua de futsal, băieții pregătiți de Radu Burciu vor primi vizita formației Fortius 2014 Buzău. Brașovenii sunt în acest moment pe poziția secundă în clasament la trei lungimi distanță de liderul Imperial Wet Miercurea Ciuc. Oaspeții de duminică ocupă poziția a patra a clasamentului ligii a doua.

„Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și suntem favoriți la câștigarea acestui meci. Trebuie să fim concentrați să ne vedem de jocul nostru și atunci cu siguranță vom câștiga toate punctele puse în joc. Mai avem câteva meciuri din acest campionat și trebuie să le tratăm serios. Avem o șansă mare de a promova pe prima scenă a futsalului din România și nu vrem să dăm cu piciorul unei astfel de oportunități. La finalul sezonului, primul loc din liga a doua va promova direct, iar echipa de pe poziția secundă va juca un meci de baraj. Avem o echipă frumoasă, cu jucători experimentați și ne dorim să jucăm anul viitor împotriva celor mai bune echipe din România. Pentru Celta Brașov – Colțea 1920 ar fi o performanță extraordinară ca la al doilea an de existență în futsal să reușim să promovăm”, a declarat președintele celor de la Celta Brașov – Colțea 1920, Ciprian Jurubescu.

Partida dintre Celta Brașov – Colțea 1920 și Fortius 2014 Buzău se va disputa duminică, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Înaintea acestui joc, juniorii grupării brașovene vor evolua împotriva formației KSE Târgu Secuiesc. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: