29
Vin, Mar

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

Echipa de handbal Corona Braşov va juca în primul tur al Cupei României împotriva formaţiei CSM Bistriţa, partida urmând să se dispute pe 4 mai, la Braşov. Programul complet al meciurilor din primul tur al Cupei României este următorul: CSM Bucureşti – U Cluj; Corona Braşov – CSM Bistriţa; Minaur Baia Mare – CSM Roman; Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie; HC Zalău – SCM Craiova; Rapid Bucureşti – Danubius Galaţi.

În urne au fost doar 14 echipe, deoarece Cetate Deva şi CSM Ploieşti s-au retras din campionat. În aceste condiţii, Unirea Slobozia şi HCM Râmnicu Vâlcea sunt calificate direct în sferturi.

Tragerea la sorţi a Cupei României a avut lovc astăzi, la sediul federaţiei Române de Handbal iar la ea a participat şi preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir.

Antrenorul echipei Corona, Dragoş Dobrescu a declarat că din punctul lui de vedere a fost o tragere bună pentru Corona, care se va lupta să ajungă în primele patru, pentru a spera la o calificare în cupele europene. „Este mai bine decât dacă picam cu CSM-ul sau cu o echipă din primele clasate. Să nu uităm însă că Bistriţa este o echipă cu experienţă, nu au fost meciuri uşoare cu ele, au jucătoare cu experienţă care în mod cert se vor lupta pentru a câştiga. Nu mai au nimic de pierdut, ele sunt în obiectiv și fără Cupa României, pe când noi vrem cu orice preţ să mergem mai departe şi de ce nu, să ne batem pentru cupă. Cred totuşi că meciul nostru cu Bistriţa nu va semăna cu cel din campionat şi va câştiga cine va prinde forma mai bună în ziua meciului", a declarat tehnicianul Coronei, Dragoș Dobrescu.

 



 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: