29
Vin, Mar

Sport

FC Brașov a făcut figurație în meciul de la Târgoviște cu Chindia din etapa a 29-a a ligii secunde. Galben-negrii au pierdut cu scorul de 4-0 și promovarea pe prima scenă a fotbaului românesc e tot mai departe. Trupa lui Țălnar are 49 de puncte și ocupă în acest moment poziția a treia a clasamentului, la două lungimi distanță de Chindia Târgoviște, UTA Arad și CS Mioveni, toate cu 47 de puncte.

FC Brașov avea șansa de a scoate din lupta pentru promovare una dintre contracandidate. În runda cu numărul 29, stegarii s-au deplasat la Târgoviște pentru jocul cu Chindia. Fără bani de mai multe luni, elevii lui Țălnar nu au reușit să se concentreze la importanța jocului și au fost învinși clar de Chindia cu scorul de 4-0. În primele minute ale jocului, galben-negrii au fost la comandă, dar Grigorie și Paul Iacob nu au reușit să-l învingă pe Cabuz. Contrar cursului jocului, gazdele au deschis scorul în minutul 29 prin Pătru care singur în centrul careului nu a ratat ținta. În minutul 34, Șerban l-a faultat în careu pe Cerchez și arbitrul partidei a acordat lovitură de la 11 metri. Vedeta Chindiei, Cerchez a transformat cu siguranță lovitura de penalitate și gazdele au intrat la odihnă în avantaj de două goluri. Startul părții secunde a fost unul de coșmar pentru galben-negrii care au mai încasat un gol în minutul 47, atunci când Cerchez a făcut dubla. Cu zece minute înainte de finalul partidei, Nisipeanu a finalizat un contraatac al Chindiei și a stabilit scorul final, 4-0 pentru trupa din Târgoviște, care cu cele trei puncte cucerite reintră în lupta pentru promovare. 

„Am făcut un joc lamentabil, cel mai slab din acest sezon. Avem această problemă, așteptăm cu toții să intre banii de la Steaua. Totuși, asta nu scuză cu nimic această evoluție a băieților. Sunt jucători profesioniști și ar fi trebuit să arate altceva pe teren. Sperăm să nu se mai lungească soluționarea litigiului. Dacă nu se rezolvă, am mai spus-o, riscăm să închidem taraba. Dacă, însă, această situație se va rezolva, consider că încă avem șansele noastre la accederea în prima ligă. Cred că lupta pentru promovare se va duce până la finalul campionatului”, a declarat administratorul special al clubului FC Brașov, Vasile Dochița.

Galben-negrii au 49 de puncte în clasament și sunt momentan pe poziția a treia în ierarhia ligii a doua.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: