28
Joi, Mar

BrasovTV.com

Sport

     După un sezon de excepție cu Corona Wolves Brașov, în care a reușit să cucerească titlul de campion al României, tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix, a fost numit în funcția de antrenor al echipei naționale de hochei pe gheață a României.

El îi va conduce de pe bancă pe tricolori la meciurile din Campionatul Mondial, care se va desfășura la Galați în perioada 3 - 7 aprilie.

„Este o nouă provocare pentru mine și sunt foarte fericit că cei din Federația Română de Hochei pe gheață s-a gândit să mă numească antrenor principal al naționalei României. Cunosc foarte bine jucătorii de la Brașov, am avut meciuri cu cei de la Galați și de la Ciuc și îi știu și pe jucătorii de acolo. Vom forma o echipă la nivelul băncii tehnice a naționalei, unde îi voi avea alături de mine pe Marius Trandafir de la Galați și pe Nelu Alexe de la Steaua. Îmi doresc foarte mult să reușesc și la echipa națională. Ne așteaptă un Campionat Mondial și vrem să accedem în dizvizia superioară”, a declarat noul selecționer al României, Martin Lacroix. 

Echipa națională de hochei pe gheață a României va participa la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, grupa A. România va juca la Galați împotriva primelor reprezentative din Spania, Belgia, Serbia, Islanda și Australia.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: