28
Joi, Mar

Sport

FC Brașov a câștigat cu scorul de 2-0 (1-0) meciul disputat pe teren propriu în compania formației ASU Politehnica Timișoara și a revenit pe poziția secundă a clasamentului.

În runda cu numărul 26 din liga a doua, FC Brașov a primit vizita celor de la ASU Politehncia Timișoara. Galben-negrii au dominat jocul și au reușit să deschidă scorul în minutul 31. Goge a centrat perfect din lovitură liberă, Cătălin Stan a deviat cu capul, iar Țugui a înscris în proprie poartă. Până la pauză, Enceanu a lovit bara din lovitură liberă și la odihnă s-a intrat cu FC Brașov în avantaj de un gol. În partea secundă, timișorenii au pus ceva probleme defensivei galben-negre dar nu au reușit să-l învingă pe Căucă. În minutul 76, Iulian Popa a executat perfect o lovitură liberă, Istrati a sărit peste minge, iar Mera a trimis în proprie poartă. S-a făcut 2-0 pentru FC Brașov care a câștigat trei puncte importante în clasament.

„A fost un meci de luptă, în care băieții au tras de ei și au crezut până în ultima secundă că putem obține cele trei puncte. Era important să câștigăm să fim acolo în coasta formațiilor care se bat pentru promovare. Am avut momente bune de joc și chiar dacă a fost vorba de două autogoluri, cred că am meritat pe deplin victoria. Felicit băieții pentru victorie, cele trei puncte sunt foarte importante și în sfârșit am marcat și noi după faze fixe chiar dacă au fost două momente confuze. Urmează un program greu cu trei deplasări, dar până la urmă cel mai important lucru este să li se asigure jucătorilor liniștea financiară. Această neclaritate pentru noi poate însemna falimentul. Cred că cineva vrea să țină această echipă în moarte clinică. Noi suntem acum pe aparate, dar dacă ne deconectează cinvea vom avea soarta domnului Turcu”, a declarat la final antrenorul Cornel Țălnar.

Stegarii au 48 de puncte și sunt la o lungime distanță de ocupanta poziției a treia a clasamentului, Sepsi Sfântu Gheorghe. Pentru trupa lui Cornel Țălnar urmează trei jocuri în deplasare, la Balotești, Târgoviște și Suceava.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: