29
Vin, Mar

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat la Miercurea Ciuc cu scorul de 4-1 (2-1, 1-0, 1-0) și a egalat situația în finala Campionatului Național. Pentru trupa de sub Tâmpa au punctat Gergo Biro de două ori, Roberto Gliga și căpitanul Arpad Mihaly. Seria se mută acum la Brașov, unde vineri, de la ora 18.30, la patinoarul Olimpic se va disputa meciul cinci al finalei. 

„Este important că am reușit să ne impunem la Ciuc și astfel ne-am recâștigat avantajul terenului propriu. În prima dispută am intrat pe gheață crispați, am jucat slab și formația ciucană s-a impus meritat. Jocul al doilea a fost unul foarte bun, pe care l-am dominat de la început până la final și băieții au câștigat clar. Toke a fost senzațional în poartă, frații Biro împreună cu Molnar au alcătuit o line foarte puternică și au ieșit la rampă atunci când echipa avea mai mare nevoie. Au mai rămas de jucat maxim trei meciuri, dintre care două la Brașov și ne dorim să cucerim trofeul. Klempa este un jucător fantastic, un hocheist care ne-a ajut enorm de mult în acest sezon.

El este ieșit din formă, dar pe undeva este normal. Este inuman să joci la același nivel de la începutul până la finalul unui sezon. Tomas este însă un hocheist excepțional, care se sacrifică pentru echipă și care își dorește foarte mult să câștige titlul. Sunt convins că în aceste ultime meciuri ne va ajuta foarte mult și știm că poate face diferența. Îmi doresc foarte mult să câștigăm vineri seara în fața propriilor fani”, a declarat președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.

Partida dintre Corona Wolves Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc se va disputa vineri de la ora 18.30, la Brașov și poate fi urmărită în direct pe site-ul brasovtv.com și pe facebook pe pagina brasovtv.com.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: