19
Vin, Apr

Sport

În weekend sala de sport din Ghimbav a fost gazda celei de-a șasea ediții a Cupei Shingitai la ashihara karate. În cadrul competiției au fost două probe Kihon și Kata. În proba de Kihon la categoria șase ani masculin s-a impus Eduard Gherman de la Shingitai Karate Club Vulcan, iar colega sa de club, Sophia Rusu a luat aurul la categoria 10 ani feminin. Richard Zonda de la Singitai Târgu Secuiesc a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 7-9 ani masculin.

Probele de Kata individual au fost împărțite în două categorii pentru începători și pentru avansați. Cei mai buni la categoria 8 ani masculin au fost David Gabudeanu la începători și Ștefan Șerban la avansați, ambii de la Shingitai Karate Club Brașov. Și la 10 ani masculin câștigătorii au fost de la Shingitai Brașov. Medaliile de aur au revenit sportivilor Andrei Ionică la începători și Petre Filip la avansați. Tot la 10 ani, dar în competiția fetelor, titlurile au fost câștigate de Sophia Rusu (Shingitai Karate Club-Vulcan) la începători și Alesia Vele (Shingitai Karate Club-Cluj) la avansați. În competițiile rezervate băieților de 12 ani, Dragoș Sauciuc de la Shingitai Karate Club Vulcan a câștigat la începători, iar Matei Preda de la Shingitai Brașov s-a impus la avansați. La 12 ani feminin cea mai bună a fost Ana Maria Lengyel de la Ares dojo DM Brașov. La categoria 14 ani masculin s-a impus Vlad Marghiol de la Shingitai Karate Club Brașov, în competiția fetelor de 16 ani câștig de cauză a avut Patricia Baloescu de la Impression București, iar la categoria 18 ani masculin, cel mai bun a fost Remus Popa de la Shingitai Karate Club Brașov.  

La Kata echipe, categoria 10 ani, aurul a fost cucerit de Gethika Team Constanța, în timp ce elevii lui Liviu Tăbăcaru de la Shingitai Karate Club Brașov s-au impus la categoriile de vârstă 14 și 18 ani.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: