20
Sâm, Apr

Sport

FC BraÈ™ov a remizat, scor 1-1 (1-1), în meciul amical cu PerformaÈ›a Ighiu. Pe un teren acoperit cu zăpadă È™i pe care a fost aproape imposibil să se joace fotbal, galben-negrii au deschis scorul prin nou venitul Ichim, care a reluat în poartă o centrare foarte bună a lui Goge. Trupa de sub Tâmpa a fost egalată în ultimul minut al primei reprize, la o greÈ™eală a goalkeeper-ului Căucă.

„Un teren aproape impracticabil È™i o greÈ™eală mare a lui Căucă la golul pe care l-am primit, aÈ™a s-ar sintetiza meciul. Până la urmă, a fost un antrenament bun”, a spus Țălnar după meci.

Tehnicianul braÈ™ovenilor speră ca startul returului să se amâne, pentru că terenurile echipelor de liga a doua din România sunt impracticabile la această dată.

 „Peste 8-9 zile terenurile vor fi la fel È™i nu se va putea juca fotbal. Nu poÈ›i lega două pase Eu sunt convins că se amână”, a mai spus „ÈšânÈ›arul”.

La acest meci, tehnicianul Cornel Țălnar a testat È™i trei jucători veniÈ›i în probe. Este vorba de doi francezi care au jucat la gruparea italiană Latina, Adams Neil Barry, un fundaÅŸ central de 19 ani, ÅŸi Sliti Taider, un mijlocaÅŸ de 19 ani. Al treilea jucător care a fost testat de Ţălnar este fundaÅŸul italian Adriano Petullo, care a jucat ultima oară în Serie D la Lecco. FundaÈ™ii centrali nu l-au convins pe tehnicianul stegarilor È™i vor pleca de la BraÈ™ov, în schimb Taider va rămâne la echipă È™i va fi testat È™i în amicalul de sâmbătă cu echipa de liga a treia, Unirea Slobozia. În meciul cu PerformaÈ›a Ighiu a evoluat pentru FC BraÈ™ov È™i goalkeeper-ul Daniel Mutu, care a revenit sub Tâmpa după ce în turul camponatului a jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: