28
Joi, Mar

Sport

Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc vor avea parte de un weekend de foc în baznul olimpic din Brașov. Trupa condusă de Aurelian Georgescu va primi vizita campioanei en-titre, Steaua București în Super Liga Națională de polo pe apă.

Bucureștenii merg ceas și în acest sezon ei fiind neînvinși în primele 16 jocuri disputate în acest sezon. Steaua este prima în clasament cu 48 de puncte strânse și vine la Brașov cu gândul doar la victorie. De partea cealaltă, poloiștii brașoveni sunt pe poziția a treia a clasamentului cu 36 de puncte. În acest sezon, Corona Sportul Studențesc a abordat meciurile din campionat cu o echipă foarte tânără, de viitor și are ca obiectiv ocuparea locului trei la finalul sezonului. Elevii lui Aurelian Georgescu vor juca sâmbătă de la ora 19.00 şi duminică, de la ora 11.00,  partidele în compania formației Steaua Bucureşti.

„Vor fi două meciuri foarte grele, dar sper ca măcar într-un dintre ele să reuşim să scoatem un rezultat bun. Ştim că Steaua nu îşi va permite să se încurce la Braşov, dar noi vom face tot ce ţine de noi pentru a arăta un polo frumos. Avem nevoie de jocuri bune pentru că trebuie să fim cât mai pregătiţi de play-off-ul campionatului, în care mai mult ca sigur vom juca în compania celor de la Dinamo Bucureşti. Ne dorim foarte mult să ne clasăm pe podium la finalul sezonului, astfel că trebuie să facem totul pentru ca la momentul play-off-ului să fim într-o formă cât mai bună. Astfel de meciuri, cum vor fi cele din acest weekend, cu Steaua, te motivează şi te obligă să dai ce e mai bun din tine ca sportiv", a spus tehnicianul Coronei, Aurelian Georgescu.
„Vor fi două meciuri în care cu siguranţă nu va lipsi spectacolul sportiv. Steaua este o echipă care are un joc spectaculos, dar şi noi vom face totul pentru a ne ridica la nivelul unui joc în compania liderului. Aşteptăm cât mai mulţi braşoveni la bazin, mai ales că intrarea este liberă, iar spectacolul este garantat", a declarat președintele secției de polo de la Corona, Roxana Cojocea.
După partidele cu Steaua, Corona Sportul Studenţesc se va deplasa la Arad, iar apoi va juca pe teren propriu cu CSM Digi Oradea.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: