19
Vin, Apr

Sport

FC Brașov a câștigat și al treilea joc amical din această pauză competițională. Trupa condusă de Cornel Țălnar s-a impus cu scorul de 2-1 (2-0) în fața formației Popești Leordeni.

În minutul 13, Surdu a deschis scorul pentru galben-negrii după o centrare perfectă a lui Vagner. 20 de minute mai târziu, stegarii au primit o lovitură de la 11 metri pentru un fault asupra lui Vagner, dar Ștefan Grigorie a ratat lovitura de pedeapsă. În minutul 39, Goge a făcut 2-0 după ce a trimis în poartă o minge centrată de Băjan. După o primă repriză bună, formația de sub Tâmpa a redus turația motoarelor și echipa din Popești Leordeni a redus din handicap prin Lalciu. În partea a doua Vlad Munteanu și Stan au ratat cele mai mari șanse de gol ale brașovenilor, care s-au impus la final cu scorul de 2-1.

Tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar i-a utilizat la acest meci pe fundașul central Ichim și pe atacantul Romeo Surdu, pe care oficialii brașoveni încearcă să-i convingă să semneze angajamente cu FC Brașov. Antrenorul trupei de sub Tâmpa îi mai dorește la echipă pe Rareș Enceanu și Sebastian Chitoșcă de la Steaua dar și pe fundașul Iulian Mamele.

FC Brașov – Popești Leordeni 2-1 (2-0)

Au marcat: Surdu, Goge / Lalciu

FC Brașov (repriza I): Fl. Iacob - Băjan, Poverlovici, I. Șerban, Stan - Vagner, P. Iacob, I. Popa, Goge - Grigorie - Surdu

FC Brașov (repriza II): Cauca - Cristil, Ciobanu, Ichim, Stan - Manole, Tripsa, Vl. Munteanu, Răchișan - Istrati, Sburlea


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: