28
Joi, Mar

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat la pas jocul cu HK Belgrad ce a contat pentru penultima etapă a sezonului regulat din Liga Mol. „Lupii” lui Lacroix au jucat perfect în primele două reprize și s-au impus la final cu scorul de 6-2 (2-0, 4-0, 0-2).

Ian McDonald a punctat de două ori în prima repriză și Corona avea două goluri avans la prima pauză. „Lupii” și-au continuat recitalul în partea secundă și McDonald, Zsolt Molnar, M. Biro și Denis Zabludovski au perforat poarta adversă. Înaintea ultimelor 20 de minute de joc, Corona Wolves Brașov conducea cu 6-0. Echipa brașoveană s-a relaxat în ultima treime și sârbii au punctat de două ori, stabilind scorul final, 6-2 pentru Corona.

„A fost un meci destul de greu pentru noi. A fost o deplasare grea și suntem și obosiți. Cred că din punct de vedere mental nu am fost la nivelul la care trebuia să fim. Pentru noi a fost primul sezon în Liga Mol, dar am avut foarte multe de învățat. Cele două goluri pe care le-am înscris în a treia repriză ne dau speranță pentru viitor. Echipa din Brașov este puternică și este foarte plăcut să joci aici în fața unui public care știe hochei și pe un patinoar foarte frumos”, a declarat la finalul meciului Nemanja Jankovici, antrenorul formației din Belgrad.

„A fost un meci important pe care trebuia să-l câștigăm. Am făcut două reprise foarte bune și ne-am asigurat cele trei puncte. Băieții s-au mișcat foarte bine și ne-am atins obiectivul în această seară. Urmează ultimul joc din sezonul regulat al Ligii Mol, contra celor de la Debrecen, o formație foarte bună. Vom juca în fața propriilor fani și trebuie să câștigăm pentru a păstra în continuare șanse de a ocupa locul patru la finalul sezonului regulat”, a declarat și antrenorul „lupilor”, Martin Lacroix.

McDonald și compania au acumulat 67 de puncte în clasament și ocupă în continuare poziția a patra a ierarhiei din Liga Mol. Aseară în Liga Mol s-au înregistrat rezultatele: DAB – Ferencvaros 5-4 (2-1, 2-1, 0-2, 1-0), Debrecen – Ujpest 2-1 (0-0, 2-0, 0-1) și Fehervar Titanok – MAC Budapesta 2-4 (1-0, 1-2, 0-2).

Corona Wolves Brașov va juca ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Mol, joi, la patinoarul olimpic din Brașov, de la ora 18.30, contra maghiarilor de la Debrecen. La acest joc în trupa lui Lacroix va reveni și fundașul Garrett Clarke, el ispășindu-și cele trei etape de suspendare.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: