29
Vin, Mar

Sursa foto: skirasnov.ro

Sport

Weekend plin de evenimente pentru amatorii sporturilor de iarnă. În județul Brașov se organizează, la finalul acestei săptămâni, mai multe competiții la schi sau sărituri cu schiurile. Dacă doriți să urmăriți de la fața locului concursuri dedicate sporturilor de iarnă, o puteți face la Râșnov și la Predeal. 

La Râșnov, astăzi și mâine are loc Ziua Mondială a Zăpezii. Evenimentul se desfășoară la baza sportivă de pe Valea Cărbunării. Astfel, Primăria, în colaborare cu Federația Română de Schi Biatlon și Clubul Sportiv Cetate Râșnov organizează mai multe manifestări de Ziua Mondială a Zăpezii. 

Programul zilei de duminică, de la ora 10.00: 

- Cupa Cetate Rîșnov la biatlon copii și cadeți – proba scurtă 
- Concursul de sărituri cu schiurile, pentru copii și cadeți, de la trambulinele K15 - K35 
- Jocuri și concursuri pe zăpadă, cu participarea elevilor din școlile râșnovene 
- Festivitate de premiere 
- Concursul național al veteranilor – patrule. 

Și la Predeal, astăzi și mâine, de la ora 10.00,  are loc evenimentul Ski Test Day. Acesta face parte din calendarul Predeal Perfect Winter, se organizează pe pârtia Clăbucet, în fața cabanei, și va consta în amenajarea mai multor standuri, în care cei mai cunoscuți importatori de schiuri din România vor pune la dispoziția turiștilor ultimele generații de schiuri.

Multe dintre aceste schiuri vor fi comercializate pe piață doar în sezonul de schi 2017-2018, iar instructorii prezenți la fața locului le vor explica doritorilor tot ce trebuie să îndeplinească o pereche de schiuri pentru a fi perfectă pentru fiecare persoană în parte. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: