20
Sâm, Apr

Sport

Oficialii formației Corona Wolves Brașov și-au prezentat ultima achiziție din acest sezon. Fundașul canadian Garrett Clarke a venit sub Tâmpa să câștige trofee, iar antrenorul „lupilor” Martin Lacroix spune că noua achiziție a brașovenilor este exact tipul de fundaș care îi lipsea. Clarke ar putea debuta în haita lupilor sâmbătă, când Corona joacă în deplasare contra celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. 

Ultima achiziție a Coronei a început antrenamentele alături de „lupi” și a reușit să impresioneze încă de la primele minute petrecute pe gheață. Fundașul canadian Garrett Clarke, în vârstă de 24 de ani, a jucat mai multe sezoane peste ocean în ligiile inferioare din SUA și Canada. El a reușit să câștige în sezonul trecut Liga Mol cu Miskolc după care a jucat la Brampton Beast în Canada. Clarke a venit la Brașov și vrea să câștige trofee cu Corona.

,,Am auzit multe lucruri frumoase despre oraş şi despre echipă. Sunt bucuros că am venit aici, este important că am jucat în Liga Mol, pentru că am o idee despre echipe, ştiu ce pot şi cum joacă. Abia aştept să debutez și îmi doresc să câștig. Acesta trebuie să fie obiectivul nostru să câștigăm trofee. Nu pot să promit că nu vom pierde niciun meci în play-off, dar cu siguranță vom încerca să le câștigăm pe toate”, a declarat canadianul Garrett Clarke.

„Garrett are drept de joc atât în campionatul intern cât și în Liga Mol. El poate juca sâmbătă la Ciuc, dacă Martin(nr. Lacroix) îl va introduce pe gheață. Avem așteptări mari de la el. Este un jucător polivalent, agresiv și care sunt convins că ne va ajuta”, a declarat și președintele „lupilor”, Emilian Cernica.  

,,Orice antrenor e fericit în momentul în care primește jucători noi. Mă bucur că îl avem cu noi pe Garrett Clarke, un fundaș puternic, un jucător cu experiență, care a jucat în SUA și în Canada și care cunoaște și Liga Mol, pentru că a ieșit campion cu Miskolc în sezonul trecut. Este exact tipul de fundaș care ne lipsea, extrem de puternic și sunt convins că ne va ajuta foarte mult”, a spus tehnicianul Martin Lacroix.

Garrett Clarke este un mare fan al fostului jucător canadian Eric Lindros, hocheist ce a evoluat în cariera sa la Philadelphia Flyers, New York Rangers, Toronto Maple Leafs și Dallas Stars. Echipa favorită a noului fundaș de fier al Coronei este Philadelphia Flyers. Cel mai probabil Clarke va debuta în tricoul lupilor la meciul de sâmbătă de la Ciuc.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: