20
Sâm, Apr

Sport

Dintre cele 16 case de pariuri online care funcționează legal în România, sunt câteva agenții recomandate de PariuriX.com. M-am ghidat după lista alcătuită de Marius Cădar, cel care a înființat comunitatea pariorilor din România, cu mai bine de 10 ani în urmă. Am conturi la toți bookmakerii considerați „top class” și nu îmi dau seama cam ce aș mai putea cere în plus în acest domeniu.

Pachete de bun-venit exclusive mai mari
La pariuri online poți juca în orice moment din zi și din noapte. Oferta este considerabil mai bogată, atât pre-meci, cât și live. Platformele de top au și streaming video live de la mii de evenimente pe an. Un alt plus foarte important este că nu plătești taxe de fiecare dată când pariezi. Ai de plătit doar impozitul de 1%, dar numai în cazul în care retragi bani.
Casele de pariuri online oferă bonusuri atractive pentru clienți. Cred că e important să menționez că aceste bonusuri sunt și mai mari dacă îți deschizi cont la agențiile recomandate de comunitatea pariorilor online din România, prin linkurile pe care le găsești pe site-ul ei.

Cum au fost aleși cei mai buni
Așadar, care sunt operatorii cei mai serioși de pe piața de la noi din țară? Experții de la PariuriX.com - site licențiat să prezinte casele de pariuri online – au ținut cont de următoarele criterii în nominalizarea celor trei. 
Platforma și serviciul de suport clienți în limba română.
Operatorii de top au investit serios în platformele dedicate pariorilor români. După obținerea licențelor provizorii în toamna anului trecut, au fost lansate site-uri în limba română cu interfețe stabile, rapide și plăcute ochiului. În același timp, clienții care au nelămuriri pot lua legătura în limba română cu reprezentanții caselor de pariuri.
Metode variate de depunere și de retragere. Eu prefer să depun bani prin intermediul cardului. Mi se pare cel mai la simplu. Altul are portofel electronic și vrea să folosească acea metodă de depunere/retragere. Poate altul vrea să facă transfer bancar. Este important că poți alimenta contul prin ce mijloc ai la îndemână.
Promoții.  Agențiile recomandate se detașează atât prin bonusurile de bun-venit oferite (valoare bonus, condiții de rulaj etc.), cât și prin celelalte promoții permanente sau periodice. Cu alte cuvinte, pentru a ajuns în frunte trebuie să pui preț pe strategiile de marketing.
Streaming video live. Nu întâmplător cei trei operatori amintiți au cele mai performante platforme de streaming video live. Fiecare transmite mii de evenimente pe an din fotbal și din alte sporturi importante. Dacă nu exista această facilitate, poate nu aș fi jucat la ele. Pentru mine este cel mai important avantaj să văd meciul pe care pariez.
Ofertă bogată și cote bune. Este de la sine înțeles că oferta de pariuri online este cea mai bogată de pe piață. Este valabil în cazul pariurilor pre-meci, dar și în cazul evenimentelor live. Nu este impresionant numai numărul meciurilor disponibile în fiecare zi, ci și câte tipuri de pariu se pot pune pe fiecare eveniment. Cotele sunt pe măsură. 
Aplicație pentru pariuri mobile. Vorbeam la început despre cât de important este să pariezi oricând, de oriunde. Libertatea totală de mișcare e oferită de pariurile de pe dispozitivele mobile, iar operatorii cei mai buni fie au lansat aplicații specializate pentru pariuri pe Android sau iOS, fie și-au optimizat site-urile pentru ecrane mai mici.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: