16
Mar, Apr

Sport

Marele meci din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, România – Polonia, care va avea loc vineri seara, de la ora 21.45, este așteptat cu interes și la Brașov.

Pub-urile din oraș s-au pregătit pentru acest eveniment, iar dacă vreți să urmăriți partida în oraș trebuie să vă grăbiți pentru că rămâneți fără locuri. 

Pregătirile pentru confruntarea din această seară sunt pe ultima sută de metri. La un pub din centrul orașului situat microbiștii vor avea parte de o atmosferă aproape ca pe stadion. Berea este pregătită, mâncarea la fel, iar localul este rezervat în proporție de 90%.  Cei care ghicesc scorul corect la pauză și la final primesc premii în bere.

Un steag imens al naționalei României a fost montat în fața pub-ului. Dacă veniți să urmăriți meciul aici, veți avea parte și de premii surpriză. Capacitatea este de aproape 150 de locuri, în două zone amenajate separat.

La pariuri, Polonia este favorită, cu o cotă de 2,60 la victorie. Succesul tricolorilor are o cotă de 3,20. Înaintea confruntării de pe Arena Națională, România este pe locul 3 în clasament, cu cinci puncte, iar Polonia este a doua în grupă, cu șapte puncte.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: