22
Mie, Feb

Arhiva video

Live

Sursa Foto: Facebook.com/telefericgrandhotel/photos

Spectacol total la Cupa „Teleferic” la schi alpin. Luni și marți, peste 80 de sportivi s-au duelat la prima ediție a Cupei „Teleferic”. Competiția, desfășurată în condiții excelente, a propus două probe pentru concurenți, slalom și slalom uriaș.

Continuare ...

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov au pierdut la Cluj în primul meci din cadrul grupei valorice 1-6 și vor să câștige jocul de astăzi cu CSM Satu Mare. „Olimpicele” sunt motivate să facă un joc bun și să câștige toate punctele puse în joc.

Continuare ...

Au mai rămas doar câteva zile până la reînceperea campionatului în liga a doua de fotbal. Sâmbătă, FC Brașov va juca pe propriul teren în compania formației Olimpia Satu Mare. Marți s-a încheiat și perioada de transferuri pentru grupările din al doilea eșalon fotbalistic al României. Stegarii au reușit câteva transferuri dar au și ratat câteva ținte importante.

Continuare ...

Corona are un nou antrenor. După ce Dumitru Berbece și-a anunțat demisa la finalul meciului pierdut cu Măgura Cisnădie, oficialii formației de sub Tâmpa l-au numit antrenor principal pe Dragoș Dobrescu. Fostul jucător al Stelei a fost prezentat astăzi într-o conferință de presă și a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Continuare ...

Mai multe știri