29
Mie, Mar

Arhiva video

Live

BrasovTV.com

     După un sezon de excepție cu Corona Wolves Brașov, în care a reușit să cucerească titlul de campion al României, tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix, a fost numit în funcția de antrenor al echipei naționale de hochei pe gheață a României.

Continuare ...

Sursa Foto: http://www.sportrevolution.ro

Clubul Corona Brașov va avea o nouă secție. Mai marii de la Corona au hotărât să înfințeze o secție de baschet, în cadrul căreia va activa o echipă de baschet în fotoliu rulant. Baschetul practicat de persoanele cu dizabilități are deja tradiție la Brașov, formația preluată acum de clubul Corona fiind deja campioană națională în anul 2015.

Continuare ...

Celta Brașov își păstrează poziția de lider și după runda a 14-a a ligii secunde de futsal în care celeștii au câștigat în deplasare cu scorul 5-3 (1-2). Etapa a 14-a din Liga a 2-a de futsal a programat derby-ul rundei între ocupanta locului 3, Ceahlăul Piatra Neamț, și liderul diviziei, Celta Brașov.

Continuare ...

FC Brașov a câștigat cu scorul de 2-0 (1-0) meciul disputat pe teren propriu în compania formației ASU Politehnica Timișoara și a revenit pe poziția secundă a clasamentului.

Continuare ...

Mai multe știri