24
Mie, Apr

Foto: Primăria Brașov

Social

Zilele acestea a fost semnat contractul pentru reparaţiile capitale la sala de sport a Şcolii Profesionale Germane Kronstadt.

Proiectul are o valoare totală de 1.395.462,03 lei + TVA.

"Săptămâna viitoare vom da ordinul de începere a lucrărilor, astfel încât, cu puţină şansă, să finalizăm această lucrare până la sfârşitul anului. Este o investiţie importantă pentru noi, mai ales prin prisma faptului că SPGK nu este doar un proiect de succes al Braşovului, ci reprezintă un proiect pilot pentru dezvoltarea învăţământului profesional din România şi, de aceea, consider că trebuie să le asigurăm elevilor de la SPGK condiţii optime de pregătire.

Această şcoală, pe lângă faptul că este un proiect de suflet, este şi cel mai bun răspuns pe care sistemul de învăţământ îl poate poate da aşteptărilor existente pe piaţa muncii. Tocmai de aceea, voi continua să susţin dezvoltarea sistemului de învăţământ profesional dual”, a declarat primarul George Scripcaru.

Prin proiect se urmăreşte reabilitarea termică a construcţiei printr-un termosistem de 10 cm polistiren expandat, ignifug la faţade, tâmplărie PVC cu geam termopan de culoare alba la ferestre, uşile vestiarelor şi cele de acces în sala de sport. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: