20
Sâm, Apr

Foto: brasovtv.com

Social

Vom scăpa de statul la coadă cu orele atunci când vrem să ne facem pașaport, permis sau să ne înmatriculăm propriul autoturism!

Asta ne promit autoritățiile. La nivel național, în luna februarie se vor debloca posturile pentru aceste servicii. La Brașov vor fi angajate șase persoane. Cinci la permise și una la pașapoarte.

Situația disperată de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto, dar și de la Serviciul Public pentru Eliberarea Pașapoartelor a pus în alertă autoritățile centrale. În colaborare cu Prefectura, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au găsit o soluție pentru eliminarea cozilor interminabile de la cele două servicii.  Vor debloca posturile din toată țara. 

L-am rugat pe domnul prefect să ia toate măsurile pentru ca procedurile de concurs să se desfășoare legal, să nu avem contestații. De urgență, după ce aceste angajări se vor face să analizeze fluxurile din cadrul celor două servicii, astfel încât timpii de așteptare să scadă. Personalul să fie dinamic și eficient”, a menționat Dan Mihai Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Posturile din toată țara au fost deblocate după un memorandum trimis Guvernului înca de anul trecut. Reprezentanții MAI susțin că până în martie va fi finalizată procedura de angajare.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: