19
Vin, Apr

Așa arată acum sala de gimnastică de la Școala Gimnazială Nr. 2 Foto: Primăria Brașov

Social

Brașovul va avea patru săli de sport. Două vor fi construite de la zero, iar celelalte vor fi reabilitate.

Baze sportive moderne vor fi la Școlile Gimnaziale numerele 2 și 4, dar și la Liceul Mircea Cristea și Colegiul Economic. Numai studiile necesare construcției au costat Primăria 235.000 de lei.

Anul acesta vor începe lucrările la prima sală de gimnastică din Brașov, care va fi amenajată la Școala Gimnazială numărul 2, din cartierul Astra. Și Școala Gimnazială nr. 4, din cartierul Răcădău, va avea o sală modernă, de peste 200 de metri pătrați. Documentația pentru cele două baze sportive are o valoare de aproape 150.000 de lei. Cea mai mare investiție va fi la sala de gimnastică.

Ea va fi funcțională atât pentru băieți, cât și pentru fete, va avea spații speciale, vestiare, o sală de fitness, vestiare pentru antrenori, cabinet medical, dar și tribune, pentru că ne dorim ca această sală să fie omologată pentru competiții sportive  naționale și internaționale. Trebuie să ținem cont în realizarea acestui proiect că avem foarte mulți elevi la Școala Generală Numărul 2 care au adus titluri naționale Brașovului, a declarat viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

Primăria își propune ca până la finalul anului următor să fie reabilitate și sălile de sport de la Colegiile Mircea Cristea și Economic. Studiile de fezabilitate pentru aceste două proiecte au costat municipalitatea aproape 90.000 de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: