25
Joi, Apr

Social

Anul trecut pe vremea asta admiram pentru prima data bicicletele SUNN pe site-ul Veloteca. Iata ca timpul a trecut ca gandul si ca vântul. Deja ,,sarbatorim” un an de cand unul dintre cele mai cunoscute branduri dedicate ciclismului este prezent pe piata romaneasca.

Celebrele biciclete SUNN sunt prezente la Veloteca inca din decembrie 2016, alaturi de multe alte nume puternice, precum Merida, Cannondale, Dahon, Sprint etc.

Bicicletele SUNN au luat nastere in anul 1982. La scurt timp de la lansare, acestea au cucerit piata internationala a ciclismului, SUNN devenind un nume sonor in orice colt al lumii. Anul 2013 a reprezentat o evolutie impresionanta a celebrului brand de biciclete. Aflate sub tutela Intersport Franta, bicicletele SUNN s-au relansat. Cererea lor, respectiv productia a crescut de aproximativ 3 ori, iar numele lor se afla pe buzele ciclistilor de pretutindeni. Procesul de relansare a durat aproape 2 ani, insa rezultatele s-au dovedit pe masura. Strategia de piata a inceput sa puna pe primul plan performanta, iar reteaua de distributie a fost gandita in cel mai mic detaliu. Conform echipei de productie ,,SUNN a necesitat o munca minutioasa, care avea ca scop crearea unor biciclete remarcabile inca de la prima vedere, lucru care a condus la existenta unei semnaturi vizuale comuna intregii game”.

     Intreaga linie de biciclete SUNN (aliaj 6069T6 pentru un raport rezistenta/ greutate/ confort perfect), adopta tuburi hidroforme la marginile proeminente. Proprietatile dinamice ale cadrului au fost vizibil imbunatatite. Noua tehnologie presupunea reducerea efectului de rasucire, precum si o flexibilitate verticala moderna, adaptata cerintelor profesioniste. Forma conica a tubului ajuta la optimizarea rigiditatii suspensiei din fata.

    Dupa anul 2006, bicicletele SUNN au reusit sa atinga succesul international la care Max Commencal visa in urma cu aproape doua decenii. Odata cu trecerea timpului, punctele de vanzare s-au inmultit in intreaga lume, subclasandu-le pe cele din Franta. Peste 30 de tari importau bicicletele SUNN. Evolutia lor nu poate fi explicata altfel decat prin intermediul calitatii deosebite, bazata pe simplitate, pe esentialitate. Modelele brandului de biciclete Sunn sunt inovative, flexibile, rezistente si usor de utilizat.

     Nu exista nicio indoiala, bicicletele SUNN sunt create special pentru persoanele care isi propun sa faca performanta in domeniul ciclismului. Printre atatea nume cu rezonanta, bicicletele SUNN erau tot ceea ce lipsea din catalogul de produse al magazinului de biciclete Veloteca. Iar pe piata romaneasca era nevoie de un brand care sa sustina un sport atat de frumos precum ciclismul. Daca esti iubitor de biciclete si iti doresti un model de top, bicicletele SUNN sunt tot ceea ce ai nevoie. Performanta se atinge doar daca ai si resursele necesare, iar celebrul brand francez a dovedit intotdeauna ca isi merita locul in topul celor mai cunoscute modele in intreaga lume!

Verifica si tu site-ul Veloteca si afla mai multe despre faimoasele biciclete SUNN. Descopera modelele disponibile si porneste pe drumul catre succes!

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: