24
Mie, Apr

Social

Serviciul de Administrare Creşe mai are nevoie de educatoare, îngrijitoare şi personal auxiliar. Instituția încearcă să completeze schema de personal, astfel încât activitatea în cele opt unităţi pe care le administrează să se desfăşoare în condiţii optime.

 

Au fost scoase la concurs 6 posturi educator puericultor-debutant şi 9 posturi vacante de  educator puericultor, cu studii superioare şi vechime în specialitatea studiilor de 6 luni, pentru ambele urmând a fi încheiate contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 6 noiembrie.

De asemenea, în creşe este nevoie şi de 5 îngrijitoare de copii cu studii medii, care vor avea contract pe perioadă nedeterminată. Persoanele interesate de aceste posturi sunt aşteptate să depună dosarele până la data de 6 noiembrie. Sunt şi 2 posturi îngrijitoare de copii, cu studii medii, pentru care se vor încheia contracte de muncă pe perioadă determinată, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 23 octombrie. Dosarele de candidatură se depun la sediul Serviciului de Administrare a Creşelor Braşov, de pe strada Mecanicilor nr. 7. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: