28
Joi, Mar

Social

    „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează! Pentru că în Teatrul de Operații am învățat că frate și soră îți este cel pe care îl ai aproape, pentru că pe câmpul de luptă am învățat cât înseamnă viața,

pentru că am văzut suferința celor care au stat aproape de noi, de camarazii noștri, atunci când soarta a fost crudă și militarii veterani răniți au trecut prin chinuri groaznice, pentru că am înțeles și învățat să prețuim viața, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) lansează campania „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!”

            Astfel, în data de 27.09.2017, la ora 08:30, membrii AMVVD Brașov vor merge la Centrul de transfuzie sanguina Braşov pentru a dona. Prin sângele „vărsat” de un singur militar veteran el poate fi EROU pentru alte trei suflete. Suntem români și ne iubim neamul! Hai și tu lângă noi, DONEAZĂ și FII EROU pentru un SUFLET DE ROMÂN! Această campanie are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

Onoare și respect!

Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi sucursala Brașov

PRESEDINTE SUCURSALA BRASOV

Daniel Robert IONESCU

Facebook: https://www.facebook.com/amvvd.brasov/

http://amvvd


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: