29
Vin, Mar

Foto: brasovtv.com

Social

Lucrările la aeroportul internațional Ghimbav sunt în grafic.

Mai mult, în fiecare zi se fac pași importanți pentru urgentarea finalizării proiectului. Autoritățile îi asigură pe brașoveni că toate lucrările efectuate până acum la aeroport sunt în perfectă stare. Pista aeroportului nu are nicio crăpătură. 

Gardul care împrejmuiește toată zona are 11 kilometri. A fost reparat în totalitate și nu are nicio fisură. Sistemul de pază și protecție este și el foarte bine pus la punct. Vigilența este cuvântul de ordine. Consiliul Județean lucrează în permanență la documentație care trebuie finalizată obligatoriu înaintea începerii lucrărilor.

În ultimele luni a fost terminată procedura de achiziție publică în vederea desemnării firmei care va revizui Planul Urbanistic Zonal. A fost realizată și procedura de achiziție publică pentru desemnarea firmei care va realiza procedurile de zbor. 

Recent a fost definitivată și procedura de achiziție publică pentru desemnarea firmei câștigătoare care va realiza studiu de fundamentare al aeroportului. Anul acesta Consiliul Județean a alocat 10 milioane de euro pentru proiectul aeroportului internațional de la Ghimbav. 

 

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: