28
Joi, Mar

Social

  Cursul de Grafica Computerizata este unul interactiv, destinat celor pasionati de acest domeniu si care au cunostinte medii de utilizare a calculatorului. Cursul permite insusirea treptata a informatiilor prin aplicarea lor in diferite teme individuale si utilizand ultimele versiuni ale software-ului specific.

 Cursul cuprinde, pe langa notiuni specifice programelor informatice de grafica computerizata si notiuni de compozitie si cromatica, elemente ce ajuta la realizarea unor materiale publicitare de calitate.

DIN TEMATICA MENTIONAM :

 1. Prezentarea instrumentelor de lucru si a aplicatiilor software utilizate in grafica computerizata

2. Procesarea imaginilor, alegerea rezolutiei imaginilor, retusarea fotografiilor

3. Modificari ale contrastului si luminozitatii 

4. Efecte vizuale si filtre

5. Editarea imaginilor fotografice

6. Crearea gif-urilor animate pentru WEB, crearea logo-urilor

Sesiunile de lucru au un puternic caracter practic si interactiv, notiunile prezentate vor fi detaliate in numeroase exemple concrete, cu situatii si probleme care apar in activitatile curente de procesare a imaginilor sau de tehnoredactare computerizata (DTP).

Prin modul de prezentare a cursului, acesta este util atat incepatorilor cat si celor care au deja unele notiuni de baza in domeniul graficii computerizate, lectorul fiind cadru universitar cu o bogata experienta didactica precum si practica in realizarea si utilizarea aplicatiilor informatice.

La finalul cursului participantii vor putea sa realizeze singuri lucari de grafica computerizata.

PERIOADA DE DESFASURARE SI DURATA: 12.09.2017  si 15.09.2017- cate 4 ore/zi

 INFORMATII si INSCRIERI, la tel: 0268.547.075; 0728-137724 fax 0268.547.086 sau la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

   

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: