19
Vin, Apr

Business24.ro

Social

Conceptul Dinner in The Sky va ajunge și la Brașov, cei dornici de o experiență de neuitat pot alege să cineze la 50 de metri deasupra Pieței Sfatului. Proiectul a primit aviz favorabil din partea autorităților, iar acum mai trebuie doar ca cei interesați să-și facă o rezervare.

„Dinner in the Sky“ va ajunge la Braşov în această vară, la sfârșitul lunii iulie. Reprezentanții municipalității spun că a fost aleasă această perioadă deoarece Piaţa Sfatului va fi mai liberă. „ Comisia de circulație din Primăria Brașov a avizat favorabil acest proiect. Practic în Piața Sfatul va fi amplasată o macara care va urca o platformă la 50 de metri înălțime ” a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.



Restaurantul este, de fapt, o platformă cu pereţi de sticlă, care este ridicată în aer. Masa are o greutate de 5 tone goală, şi pînă la 7 tone, completă. Pe platformă pot încăpea confortabil 22 de persoane, spun dezvoltatorii proiectului, astfel că restaurantul poate găzdui inclusiv mini-conferinţe şi evenimente de corporate sau divertisment. 

 

Invitaţii vor sta pe scaune, prinşi cu centuri de siguranţă în patru puncte. Pe platformă pot găti simultan trei bucătari, fără a folosi însă focul. Restaurantul va rămâne la Braşov timp de patru zile.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: