17
Mie, Apr

Roxana și Denisa, cele două fetițe de 10 și 6 ani. Foto: brasovtv.com

Social

Tinerii politicieni au dat un exemplu tuturor și au demonstrat că nu rămân indiferenți la problemele celor din jur.

Organizația de Tineret și cea a Ligii Studenților de la PSD Brașov au adus multă bucurie pe fețele unor fetițe de 6 și 10 ani din Brașov, aflate în grija bunicii bolnave. Micuțele  au primit jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite.  

 ”Am fi vrut să fi aflat despre acești oameni necăjiți, dar demni, de mai mult timp. Am fi reacționat, așa cum am făcut-o acum, rapid, în doar câteva zile. Totuși, putem spune că acele două fetițe și-au făcut noi prieteni, mai mari decât ele.

Niște prieteni care le-au oferit un ajutor, dar care le-au dat deja niște sfaturi. Le-am îndemnat pe cele două fetițe să se țină de școală, ca unică șansă de reușită în viață. Caietele și instrumentele de scris nu le vor lipsi”, a declarat Horia Stancu, președintele TSD Brașov. 

Cele două micuțe locuiesc în cartierul Astra și de mulți ani sunt îngrijite doar de bunică. Aceasta le oferă tot ce poate fetițelor din venitul lunar de 1.000 de lei. Face tot posibilul să nu le lipsească nimic nepoatelor. 

 

Cele două micuțe au intrat în atenția Organizației Pensionarilor Social – Democrați de mai bine de cinci ani. Dacă doriți să le ajutați pe cele două micuțe le puteți găsi în cartierul Astra, pe strada Înfrățirii. 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: