20
Sâm, Apr

Social

Un somn odihnitor te poate ajuta sa te simti mai bine, mai ales dupa o zi obositoare. Există explicații științifice pentru aceste moduri in care ne este afectat somnul, însa daca vrei să te odihnesti mai bine in această seară, alege una dintre aceste băuturi .

Ceai de hamei

Daca ai baut bere, stii probabil acea senzatie de relaxare, chiar ușoară somnolență pe care o ai dupa. Ei bine, aceasta nu este datorată neapărat alcoolului, ci mai degraba hameiului. Aceasta plantă poate fi sedativ, ceea ce inseamna ca te poate ajuta sa dormi mai bine, in mod natural. Bea o cana de ceai cald de hamei inainte de culcare.

Suc de vișine

Pentru a da rezultate, trebuie sa bei un pahar după-amiaza și apoi încă unul cu o ora înainte de culcare. Cireșele și vișinele conțin melatonina si triptofan, substanțe care te ajuta să adormi mai usor si mai mult timp.

Apa de cocos

Apa de cocos este o sursa bogata de potasiu si magneziu, nutrienți care ți-ar putea lipsi dacă pierzi nopțile. Încearcă să bei o cană înainte de culcare.

Ceai de mușețel

Este și un calmant foarte bun, așadar dacă esti foarte stresat, ar trebui sa bei o cana inainte de culcare, deoarece iti poate calma nervii si poate reduce anxietatea.

Articole sugerate

 

 

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: