20
Sâm, Apr

Social

 

18 mai, o zi neagră și cutremurătoare.  În urmă cu doi ani evenimentele petrecute aveau să schimbe destine.  Vorbim despre cazul Iuliei, tânăra accidentată pe trecerea de pietoni din Cristian. Singura schimbare care s-a petrecut în doi ani este aceea că vinovatul a fost eliberat. Astăzi 18 mai 2017 … o zi tristă pentru toată familia Iuliei. Le-a mai rămas DOAR… speranța! 

Astăzi Iulia, nu comunică și  nimeni nu știe dacă aude sau dacă înțelege ce i se spune. Cu inima îndurerată Laurențiu, soțul Iuliei,  își amintește acea zi. O zi normală, Iulia era fericită... Din păcate continuarea a fost una cutremurătoare.  Laurențiu o îngrijește pe Iulia cu ajutorul tatălui său. Zi și noapte cei doi bărbați îi sunt alături celei care mereu știa să aducă zâmbetul pe buze tuturor. 

„Era o zi frumoasă. Iulia era foarte fericită în ziua aceea. Din păcate toate visele noastre s-au spulberat. După doi ani  încă ne chiunim. Este foarte greu.  A trecut atât de mult timp …. Încă avem speranța că va fi mai bine. Numai speranța ne mai ține în viață!”, ne-a declarat Laurențiu Ganea , soțul Iuliei

 

Șoferul care a lovit-o pe Iulia, în 2015, a părăsit închisoarea din Codlea. Liviu Neculiciou a fost încarcerat după ce instanța l-a condamnat definitiv la doi ani și 4 luni de detenție sub acuzația de vătămare a fătului. Acum, bărbatul a fost liberat condiționat. Familia Iuliei nici nu vrea să audă de omul care le-a distrus fericirea, viitorul , viața.  Cei care doresc să o sprijine pe Iulia îl pot contacta pe Laurențiu Ganea la numărul de telefon: 0735 207 057.

 

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: