29
Vin, Mar

Brasov TV

Social

                Locuitorii din Ghimbav vor neapărat o policlinică. De mulți ani se tot vehiculează un astfel de proiect, dar până acum nu s-a venit cu o propunere concretă. Totuși, în curtea primăriei din oraș a fost ridicată o nouă construcție însă va avea o altă destinație. Aici va fi creat un spațiu multifuncțional administrativ, nicidecum o policlinică, așa cum își doresc localnicii.

                În ultimii ani s-a lucrat intens în curtea Primăriei din Ghimbav pentru înfiinţarea unui Centru administrativ multifuncţional. Au fost demolate câteva construcţii vechi, pentru a face loc unui ansamblu de spaţii tehnice noi şi moderne. În aceste locații vor funcționa câteva servicii ale primăriei. Locuitorii au tot sperat ca în zona respectivă să fie construită o policlinică. Consiliul local a votat ca o parte din noua construcție să aibă o astfel de funcționalitate... însă. „ Din păcate răspunsul prefecturii a fost acela că ar trebui reapreciată această  hotărâre, ținând cont de faptul că a fost întocmit un studiu de fezabilitate în urmă cu ceva timp, iar actualele legi spun că nu se pot investi alți bani în termen de cinci ani  ’’ a declarat Ionel Fliundra, viceprimar Ghimbav.



                Locuitorii din Ghimbav spun că dispensarul actual nu mai face față numărul mare de cazuri și că înființarea unei policlinici este mai mult decât necesară. A fost lansată și o campanie de strângere de semnături pentru ca proiectul policlinicii să prindă contur.  Construcția din curtea primăriei trebuia finalizată la sfârșitul lunii aprilie. La exterior lucrările sunt gata, însă acum se mai lucrează la finisajele interioare. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: