29
Vin, Mar

Social

            25 martie, ora 14:00. Atunci va avea loc la Brașov „Marșul pentru Viață”! Va fi a cincea ediție, iar motoul din acest an este: „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine!” Pentru mai puţine avorturi, organizatorii cer așa numitele „Baby box” în maternităţi pentru mamele care nasc copilul, dar nu-l pot creşte.

Marșul va fi organizat simultan în mai multe oraşe din ţară, dar și  în Republica Moldova. Este organizat la Brașov de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, în parteneriat cu asociaţiile Studenţi pentru viaţă - Braşov şi Tinerii din ziua de azi.

           Punctul de întâlnire este Biserica de lemn din Centrul Civic. Participanţii vor primi pancarte cu mesaje pozitive, de susţinere, pentru mame şi pentru femeile aflate în criză de sarcină, susţin organizatorii. Marşul pentru viaţă apolitic şi aconfesional, spun organizatorii evenimentului.
      

   Tema „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine” nu a fost aleasă întâmplător. România ocupă locul al doilea în lume în statistica numărului total de avorturi raportat la populaţia actuală.

 

TRASEUL MAȘRULUI

 

– Biserica Înălţarea Domnului

– B-dul 15 Noiembrie

– str. Iuliu Maniu

– str. Nicolae Iorga

– Biserica Buna Vestire

– Parcul Central  

– zona Modarom

– str. Republicii

– Piaţa Sfatului


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: