29
Vin, Mar

Social

     Direcția de Servicii Sociale Brașov este beneficiara unei sponsorizări generoase care constă într-un dispozitiv de termomasaj (pat) în valoare de 17.784 RON cu TVA.  Sponsor este firma producătoare a dispozitivului, prima companie din lume de dezvoltare, producție și distribuție a dispozitivelor de termomasaj. Dispozitivul donat folosește principiile medicinii alternative (masaj, presopunctură) având ca efect calmarea durerilor coloanei vertebrale și ale diverselor părți ale corpului.

      Patul, care va putea fi utilizat de către beneficiarii Direcției de Servicii Sociale Brașov, va fi oferit în mod oficial de către reprezentanții sponsorului în cadrul unui eveniment derulat în data de 24.02.2017, ora 10:00, la sediul de pe str. Gladiolelor nr. 4.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la sediul Direcției de Servicii Sociale, str. Panselelor nr. 23

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: