24
Mar, Ian

Arhiva video

Live

BrasovTV.com

       Analize gratuite pentru toți dascălii din Brașov, dar și pentru colegii lor din țară, înainte de începerea fiecărui an școlar, în orice clinică privată, prioritar, cu costuri decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. Asta propune președintele Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Județean, Andi Kadas, după ce o profesoară care a predat la două școli din Brașov a fost diagnosticată cu tuberculoză, iar zeci de copii sunt sub tratament.

Continuare ...

Sunt mii de turiști care au venit în Poiana Brașov la ski în minivacanța care a început astăzi. În aceste momente s-au format cozi la transportul pe cablu. Cele mai aglomerate zone din stațiune sunt Pârtia Bradul și zona telegondolei . După ce toate locurile de parcare din Poiana Brașov vor fi ocupate, poliția rutieră va restricționa traficul către stațiune.  Accesul va fi posibil cu autobuzul nr. 20 care pleacă din Livada Poștei din jumătate în jumătate de oră.  

     Lucrările la piațeta din spatele hotelului Aro bat pasul pe loc. Proiectul de amenajare a primit aviz negativ din partea Direcției de Cultură. Motivul: nu există un studiu istoric pentru zona respectivă. Surpriză însă! Municipalitatea susține că de curând a fost descoperit studiul cu pricina și că acesta a fost realizat în urmă cu mai bine de 5 ani. În aceste condiții, lucrările ar putea fi reluate în curând.

Continuare ...

Gazeta Brasovului

     Banii ținuți la bancă i-a lăsat pe mii de brașoveni fără ajutoare de încălzire.  Numărul solicitărilor pentru astfel de ajutoare este din ce în ce mai mic. Dacă acum 6 ani, erau peste OPT mii de cereri, acum numărul a scăzut până la 1.300. Motivele sunt diverse, însă cel mai des întâlnit că solicitanții au bani la bancă, iar din această cauză nu se mai încadrează în criteriile Direcției de Servicii Sociale.

Continuare ...

Mai multe știri