21
Mar, Feb

Arhiva video

Live

Aurelian Domnișoru lucrează în agricultură de 12 ani

Promovarea produselor tradiționale. Roșii românești, cultivate chiar și pe timp de iarnă. De asta se ocupă, de ani buni, cu mare pasiune, o familie din Cărpiniș. Fermierii au cele mai gustoase tomate, pe care le comercializează în piața Astra. Acum, sunt încurajați de stat să cultive roșii românești și primesc bani pentru asta. 

Continuare ...

Bebee.ro

     Brașovul este pe locul doi, la nivel național în ceea ce privește sporul natural. Tot din acest punct de vedere, județul nostru este pe primul loc în Regiunea Centru. Cel puțin asta arată datele statistice, care mai indică și faptul că la natalitate, suntem pe un trend crescător. 

Continuare ...

Arad City Guide

                Proprietarii unor imobile istorice ar putea plăti în rate reabilitarea faţadelor caselor. Municipalitatea va începe în acest an aplicarea legii clădirilor considerate pericol  public. Deocamdată se va face o inventariere a imobilelor aflate în această situație, iar după ce proprietarii vor fi notificați de Primărie, se va căuta o formă de finanțare a pentru lucrările de reabilitare.

Continuare ...

Fabrica de încălţăminte DENIS Suceava a acordat sâmbătă, 11 februarie, cinci premii clienţilor fideli cu ocazia inaugurării celui de-al doilea magazin ANNA CORI din Braşov, pe strada Republicii, nr.34.

Continuare ...

Mai multe știri