29
Joi, Iun

Arhiva video

Live

Sea Line Travel

Pentru că este sezonul vacanțelor și concediilor, agențiile de turism se întrec în oferte care mai de care mai interesante. Multă lume preferă Turcia, Grecia și Bulgaria, însă există și brașoveni care doresc să-și petreacă zilele libere în locații mult mai exotice. Pe listă se regăsesc destinații precum Bali, Thailanda sau Seychelles.

Continuare ...

,,Eul liric este trist şi pare să aibă boli nesfârşite". Asta a scris un tânăr care a susţinut proba scrisă la limba română la bacalaureat! Ca în fiecare an, perlele unora dintre candidaţi îi lasă cu gura căscată pe profesorii corectori. Dascălii au însă şi o explicaţie: subiectele sunt atât de învechite încât elevii le-au învăţat mecanic.

Continuare ...

Nu vreau să ies din casă, nu vreau să învăț, nici să nu aud de școală - Tot mai mulți adulți se lovesc de această serie interminabilă de refuzuri din partea copiilor! Mare atenție: un cercetător compară utilizarea de către copii a smartphone-urilor cu dependența de droguri! Statisticile sunt îngrijorătoare. Unii copii au propriul telefon încă de la vârsta de 4 ani. Urmările sunt alarmante  din toate punctele de vedere!

Continuare ...

Mai multe știri