29
Vin, Mar

Sănătate

Suntem de părere că vederea ne influențează în cea mai mare parte viața. De aceea, încă din 2008 Best Optic a devenit un standard de referință în optometrie prin oferirea soluțiilor personalizate pacienților noștri.

Lumea trece printr-un proces rapid de schimbare, iar cerințele vizuale ale ochilor se modifică în mod continuu. În centrele noastre, tratăm cu seriozitate deosebită toate detaliile ce țin de ochii, ochelarii și de vederea ta, așadar, soluțile oferite de noi sunt raportate la nevoile vizuale ale  purtătorului  modern. Suntem conștienți de faptul că atunci când ne calci pragul te aștepți ca noi să îți oferim cea mai bună vedere.

Și pentru că grija față de vederea celor mai mici dintre noi este importantă pentru noi, ne-am dedicat moderării progresului miopiei. Pe lângă lentile de contact multifocale care se poartă în timpul zilei, există o metodă foarte eficientă pentru corectarea miopiei, și anume lentilele de contact de noapte, adaptate printr-un procedeu numit ortokeratologie.

Iar toate acestea se pot face doar prin faptul că optometriștii noștri un înțeles că rolul cel mai important al unui consult, este acela de a îți fi oferite servicii de îngrijire primară a ochilor, cu adresabilitate la sănătatea oculară dar și la funcționarea corectă a vederii. Aceasta include efectuarea de teste, evaluări și diagnosticare, având ca scop oferirea de soluții potrivite vederii și nu numai.

Așadar, investim în educația noastră, pentru a îți oferi cea mai bună îngrijire,și deoarecenici un caz nu este asemănător cu celălalt, este nevoie de documentare, de studiul particularităților fiecărei probleme în parte, întocmai pentru a oferi pacienților cea mai bună soluție.

Apeciemtehnologiași inovația atât în ceea ce privește aparatura utilizată în timpul consultațiilor, dar și în cazul lentilelor pentru ochelari, lentile care promit pacienților o vedere precisă, de înaltă claritate îmbunătățind în mod semnificativ abilitatea de a vedea perfect, oferind o claritate excelelentă în condiții variabile de iluminare și un contrast îmbunătățit.

 

Și, dacă ochelarii sunt greoi și nu îți mai sunt pe plac, îți vom recomanda cu drag lentile de contact, indiferent de vârstă. Pentru  cei care își doresc să se bucure de libertate de mişcare, cu un stil de viaţă dinamic, lentilele de contact sunt o bună alegere, cu condiția de a fi corect adaptate.

 

În plus, personalul nostru te va primi mereu cu zâmbetul pe buze, ghidându-te în toți pașii spre o vedere perfectă, începând de la ramele pentru ochelari care să ți se potrivească stilului tău, culorii preferate și până la recomandarea tipului ideal de lentile pentru domeniul tău de activitate.

 

Pe scurt, ochii tăi se vor simți ca la SPA.

 

 

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: