29
Vin, Mar

Virgil Popa, primarul municipiului Săcele

Sănătate

Spitalul Municipal din Săcele este reabilitat în proporție de 80%. Se mai execută lucrări de modernizare în câteva anexe, dar și la instalațiile de încălzire și cele electrice. Închisă în 2011, unitatea medicală va fi redeschisă pe 1 iulie. Aceasta este promisiunea primarului din Săcele, Virgil Popa. 

Moderinizarea Spitalului Municipal din Săcele va costa un milion de lei. Unitatea medicală va avea 50 de paturi și va deservi aproximativ 50.000 de oameni din Săcele, Tărlungeni, Teliu și Budila.

În primă fază, acesta va funcționa în regim ambulatoriu și spitalizare de zi, iar ulterior se vor deschide secții de Interne și Pediatrie. Pentru început vor fi angajate peste 20 de persoane. Cinci medici, 12 asistente, iar restul personal auxiliar.

 

Am spus și acum un an, deschiderea spitalului va fi prioritatea mea. Nu contează câți bani vom aloca pentru modernizarea unității, viața unui om este cea mai importantă, a menționat primarul din Săcele, Virgil Popa.  

De la începutul acestei săptămâni, Spitalul din Săcele are și un manager. Rodica Pîrvan are 49 de ani, este economist și în ultimii nouă ani a fost director economic la spitalele județene din Constanța și Brăila. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: