24
Sâm, Iun

Arhiva video

Live

Un român mănâncă anual aproape 100 de kg de cartofi. Nutriționistii ne atrag atenția că modul de preparare poate transforma cartoful într-un produs sănătos sau un dezastru alimentar. Cartofii fierți în coajă sau copți au 80 de kilocalorii la 100 de grame. Când vorbim de prăjiti însă, suta de grame are 400 de kilocalorii. De  ce ar trebui să ne ferim de acest preparat și ce boli ne pândesc dacă depășim consumul recomandat de nutriționiști ? Aflați în cele ce urmează.

Continuare ...

sanatate.ro

Cum s-a ajuns la o asemenea problemă? În ultimele luni, au stârnit vii controverse pe internet o serie de filmuleţe care arătau cum pe suprafaţa anumitor fructe din comerţ există un strat generos de ceară, care le dă un aspect comercial reuşit, dar le şi apără de bacterii, deci le prelungesc perioada de valabilitate de la câteva săptămâni la câteva luni.

Continuare ...

Reprezentanții Ministerului Sănătății au luat măsuri și doresc lansarea unei rețele de centre pentru  arși. Sunt necesare la Timișoara , Iași , Tragu Mureș. Aici doresc să investească și în medicii care vor lucra în aceste centre.

Continuare ...

Vara vine cu multe bucurii, iar una dintre ele este că avem la dispoziţie multe fructe de sezon. Fructele de vară nu sunt doar delicioase, dar au şi multe beneficii pentru sănătatea ta. Consumul a 2-3 porţii de fructe zilnic este unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi îmbunătăţi dieta şi starea generală de sănătate. Fie că le consumi ca atare, într-o salată de fructe, ori în preparate în smoothie-uri, sucuri sau chiar îngheţată home-made, fructele reprezintă desertul perfect pentru o siluetă de invidiat! 

Continuare ...

Mai multe știri