28
Joi, Mar

Brasov TV

Politic

Reformarea partidului Național Liberal trebuie să vină din teritoriu. Afirmația aparține lui Ludovic Orban, unul dintre candidații la șefia PNL. Prezent la Brașov, Orban va participa la Liga aleșilor Locali ce va avea loc la Râșnov. El va încerca să le explice acestora că toate deciziile partidului trebuie luate după consultări temeinice între conducerea formațiunii și aleșii din teritoriu.

Candidat la şefia PNL, fostul deputat Ludovic Orban a venit la Brașov pentru a participa la Liga Leșilor Locali ce va avea loc la Râșnov. Liberalul consideră că apropierea de oamenii din teritoriu este foarte importantă pentru unitatea partidului. Ba mai mult, Orban susține că dacă va fi ales președinte al PNL, una dintre prioritățile sale va fi aceea de a îbunătăți relația cu aleșii locali din toată țara. „ Evident că mă bazez foarte mult pe primari, pe viceprimari, pe grupurile de consilieri locali, pe grupurile de consilieri județeni în reconstrucția partidului pe o bază sănătoasă și mai ales în reconectarea partidului național liberal de cetățean, mai ales de oamenii care împărtășesc valorile, ideile, principiile și viziunea noastră asupra dezvoltării României  ” a declarat Ludovic Orban, candidat la președinția PNL.

 

Viitorul președinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegați la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Bucuresti. Șefia partidului este disputată de doi liberali Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: