28
Joi, Mar

Politic

Brașov TV vă prezintă declarațiile liderilor politici din județ. Cei mai mulți dintre ei candidează pentru un loc în Parlamentul României. Aceștia îi îndeamnă pe brașoveni să se implice și să voteze pentru un viitor mai bun.

George Scripcaru, primarul Brașovului:

"Votez echipa de parlamentari de la Braşov, care sã reprezinte judeţul în Parlament şi sã sprijine proiectele atât ale municipiului, cât şi ale judeţului. Proiecte care ţin de investiţii, de infrastructurã, locuri de muncã pentru Braşov. Sper ca noii parlamentari sã facã mai multe pentru Braşov, sã continue proiectele începute. De aceea îi votez".

Daniel Zamfir, candidat PNL:

"Am votat cu speranţã şi încredere la fel ca toţi braşovenii care doresc ca dezvoltarea Braşovului sã continue. Sper ca toţi românii au înţeles cã România are un drum, trebuie sã devinã o ţarã normalã şi prosperã".

Marius Dunca, candidat PSD:

Proiectul meu de țară este acela ca să ajungem la un moment dat ca fiecare român să-și iubească această țară, fiecare român să se mândrească cu această țară. Astăzi putem să spunem că vom reda prin prezența la vot demnitatea României, a românului și doar împreună vom reuși. Am votat pentru a reda românului încrederea în această țară. Este un moment de unitate, de solidaritate și doar împreună vom reuși să dăm o nouă direcție acestei țări”.

Florin Orțan, candidat PSD:

Am votat pentru viitorul băieților mei la ei în țară. Îndemn brașovenii și românii să voteze fără ură, cu sufletul curat și limpede”.

Aurelian Danu, candidat PNL:

Consider că fiecare vot face diferența. Am votat pentru ca familiile din România să o ducă mai bine. Pentru ca educația și sistemul de sănătate să meargă pe un drum european”.

Carmen Ferghete Țop, candidat PNL:

Am dat un vot cu speranța că va fi mai bine pentru brașoveni, dar și pentru un Parlament schimbat. Un Parlament unde tinerii și femeile să ocupe un procent important. Cred că este important ca un număr mare de brașoveni să se prezinte la vot, pentru ca parlamentarii ce-i vor reprezenta să aibe girul lor, să fie oameni cu experiență și care-și doresc continuarea dezvoltării Brașovului”.

Adrian Veștea, președinte PNL Brașov:

Vreau ca proiectele brașovenilor să fie duse la capăt, atât aeroportul, cât și spitalul clinic de urgență pe care dorim să-l construim. Îmi doresc ca brașovenii să nu aibe de suferit în urma viitoarei guvernări și din acest punct de vedere am considerat că lucrurile pe care noi am început să le facem încă de la alegerile locale trebuiesc continuate și am toată convingerea că acest lucru îl vom face în perioada următoare”.

Adrian Oprică, președinte Organizația Municipală PNL Brașov:

Așa cum în vară am votat pentru cea mai bună echipă de consilieri locali de cartier și pentru cel mai bun primar, acum am votat pentru cea mai bună echipă de parlamentari dedicați brașovenilor. Competenți și capabili să rezolve proiectele pentru Brașov, astfel încât dezvoltarea Brașovului să continue”.

Dragoș David, candidat PNL:

Am votat pentru România noastră, frumoasă, pentru români, pentru oameni și cred că este un moment de schimbare, un moment important pentru clasa politică, pentru locuitorii țării, să vedem alt drum. Trebuie să jucăm împreună toți, pentru România. Hai România”.

Mihai Costel, candidat PMP:

Am votat pentru o echipă nouă în Parlamentul României, o echipă competentă, cu oameni noi, care să facă din legislativ o instituție respectată și să redea adevăratul rol al Parlamentului”.

Remus Borza, candidat ALDE:

"Am votat pentru o Românie normalã, civilizatã şi europeanã. O Românie prosperã şi puternicã. O Românie a românilor. Am votat şi pentru un Parlament onest, curajos, asumat şi reformator. Care sã-mi aducã pace socialã, echilibru şi eficienţã  instituţionalã şi evident bunãstare individualã".


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: