22
Mie, Feb

Arhiva video

Live

Lucian Pătrașcu - consilier local PSD Brașov

Un sistem centralizat de termoficare profitabil, care să prezinte garanții pe termen lung. Brașovul ar trebui să devină independent din punct de vedere energetic. Toate acestea ar duce la reducerea costurilor la termoficarea centralizată și atragerea unui număr mai mare de abonați. 

Continuare ...

BrasovTV.com

Adrian Veştea, Preşedintele CJ Braşov: „Prioritățile mandatului meu - Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și construcția unui Spital Regional la Brașov"

     "1. Îmi asum, cum este și firesc, răspunderea în calitate de președinte al Consiliului Județean Brașov, începând cu data venirii mele în această funcție, respectiv finalul lunii iunie 2016. Pentru ce s-a întâmplat înainte, răspunderea este a celor care au condus această instituție până atunci, ca și a celor care - chiar dacă au știut de lucruri care nu fac cinste administrației județene - au tăcut atunci.

Continuare ...

BrașovTV.com

         ,,Partidul Național Liberal are nevoie de o reconstrucție bazată pe valorile naționale, pe valorile liberale și pe principiile democrației. Comunicarea și transparența decizională în interiorul partidului sunt instrumentele care pot pune în practică o reformă reală a Partidului Național Liberal. Din discuțiile cu colegii din conducerea centrală, am înțeles că semnalul transmis a fost înțeles, și în PNL vor avea loc alegeri de jos în sus, transparente și în concordanță cu principiile și valorile statutare.

Continuare ...

Mai multe știri