29
Mie, Mar

Arhiva video

Live

Business Insider

     În caz că întreaga copilărie ţi s-a reproşat că eşti o persoană dezordonată şi întotdeauna te-ai confruntat cu părinţii pentru că te trimiteau prea devreme la culcare, trebuie să ştii că nu tu erai problema în toată povestea asta,

Continuare ...

    Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec din 28 martie, ora 5:57, vine cu multă forţă de la planeta Marte. Singurul răspuns al Universului în această perioadă este: DA. Nu mai ai nicio scuză să nu faci ce ţi-ai propus şi să treci la acţiune.

Continuare ...

     Din studiile și cercetările mele bucuria este o energie care induce o stare, prin care simți plenitudinea vieții, a momentului respectiv. Am descoperit din experiența mea și din experiența altora că cea mai mare bucurie, sau încărcare cu energie(ca un plin în interior) apare atunci când fac ceva nou, ceva diferit decât înainte, atunci când descopăr o informație care îmi ridică ignoranța de până atunci. Nu știu cum e la voi dar la mine așa este. 

Continuare ...

Mai multe știri